Artichouse

Kotimaassa suunnitellut ja valmistetut talopaketit

Suunnittelemme ja toimitamme sekä hirsitaloja että pilari-palkkitaloja

Artichouse

Energiatehokas tehdas

 

Tehdas 2

 

Perinteitä kunnioittaen, uudella tekniikalla. 

Hirsirakentamisen erinomaisuus on hioutunut vuosisatojen käsityön tuloksena. Teollisessa valmistuksessa hyväksi todetut ratkaisut ja ominaisuudet vakioidaan korkeaksi ja tasaiseksi laaduksi. Teollinen valmistus takaa korkean toimitusvarmuuden, nopean rakentamisen ja mahdollistaa laajojen mallistojen toteuttamisen. Nykyaikainen hirsirakennus voi olla tyyliltään mitä vaan perinteisen hirsitalon ja yksilöllisen arkkitehtuurisen kokeilun väliltä.

 tehdas

CE-hyväksytty hirsitalotehdas

Raaka-aine tulee oman tehtaan läheltä - käytämme kestävää Pohjoisen mäntyä. Viimeisin teknologia, mukaan lukien erikoistyöstökone Hundegger, mahdollistaa äärimmäisen tarkat ja laadukkaat työstöt. Tehtaan laadunvalvonta on sertifioitu CE-merkin käyttöoikeuden hakemisen yhteydessä; koko tuotantoprosessi on tarkkaan valvottu raaka-aineen vastaanottamisesta aina talopaketin viimeisen paketin lähettämiseen asti. 

 

 

 

 

Tarkkaa tuotantoa

Olemme erityisen ylpeitä tehtaan tuotannon laadusta, joka on pitkän kehitystyön tulos. Kaikki Artichousen käyttämät hirret ja hirsien raaka-aine tarkastetaan niiden saapuessa tehtaalle kosteusprosentin osalta sekä silmämääräisesti näkyvien virheiden varalta. Kosteusprosenttia myös seurataan koko tuotantoprosessin ajan.

Teemme jokaisen asiakkaan hirsitalosta tehtaallamme koenurkat. Ennen kuin talon hirsien tuotanto aloitetaan, testaamme aina nurkkien istuvuuden ja hirteen tehdyn työstön laadun. Nurkan istuvuuden täytyy olla moitteeton. Kaikki hirret myös tarkistetaan sekä kameratarkistuksella sekä silmämääräisesti ennen paketointia. Näin voimme varmistua siitä, että olemme tehneet mahdollisimman hyvää työtä asiakkaitamme varten.

 

Ekologinen tuotanto

Emme halua hukata kallisarvoista, ekologista raaka-ainettamme ollenkaan. Puuhun sitoutuu paljon energiaa ja se voidaan käyttää hyväksi viimeistä sahanpurua myöten. Kaikki tuotannossa syntyvä sahanpuru ja ylijäämäpuu ohjataan läheiselle lämmityslaitokselle. Koko tehtaan lämmitys hoituu ylijäämäpuun polttamisella ja ylijäävä energia ohjataan paikalliseen sähköverkkoon.