Yksilöllisesti suunniteltuja ja ekologisia hirsitaloja

Suunnittelemme talot aina asiakkaan lähtökohdista. Kotimaassa palvelemme yksityisasiakkaita sekä yrityksiä, olemme parhaimmillamme asiakkaiden omien yksilöllisten suunnitelmien toteuttamisessa. Emme ole Suomen suurin, mutta palvelu sekä materiaalien laatu on aina huippuluokkaa. 

Yleisin toimitussisältömme on täydellinen puuosatoimitus = rakennuspaketti sisältäen tarvikkeet talon rakentamista "säältä-suojaan"-vaiheeseen. Me suunnittelemme ja valmistamme sekä järjestämme sinulle tarvittaessa rakennusryhmän. Sinulla on tietysti vapaus järjestää rakennustyöt myös itse haluamasi tahon kautta.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet hirsitaloja yli 30 vuoden ajan ja toimittaneet niitä yli 40 maahan. Olemme yksi Suomen johtavista hirsitalovalmistajista vientikaupan ollessa erikoisuutemme; talojamme löytyy jo jokaiselta mantereelta, yhteensä 42 eri maasta.

Hirsitalot ja hirsihuvilat, mallit joita saa muokata

Mallistoistamme löydät omakotitaloja, hirsihuviloita, liikerakennuksia sekä perinteisiä mökkimalleja. Vaikka tarjoamme huomattavan paljon vakiomalleja, suurin osa valmistamistamme taloista on kuitenkin yksilöllisesti suunniteltu. Tarjoamme asiakkaillemme aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman talonsa suunnitteluun ja lopputulokseen. Emme veloita mallien muuttamisesta muuta kuin taloon tulevien materiaalien hinnan - itse suunnittelutyö sisältyy aina hintaan. 

Löydät sivuilta talomallistomme, satoja kuvia toimittamistamme taloista sekä monipuolista tietoa ekologisista ja energiatehokkaista ratkaisuistamme. Hirsitalojemme teknisistä ja ekologisista ominaisuuksista löydät tietoa sivulta Artichousen hirsitalopaketit. Saat helposti yhteyden meihin tällä yhteydenottolomakkeella. Kerro meille ajatuksesi ja ideasi omasta rakennusprojektistasi; suunnittelemme mielellämme juuri sinulle sopivan huvilan tai omakotitalon! Hirsitalogalleriastamme löydät sadoittain erilaisia hirsirakennuksia sekä ideoita ja ajatuksia unelmataloasi varten!

Reference fi